Ca. 30 stk.
Du skal bruge:
3 ½ dl mel
1 ½ spsk. kakao
¾ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
90 g smør
1 ¾ dl brun farin
1 æg
1 ½ tsk. vaniljesukker
6 spsk. kærnemælk
Rigeligt rød pastafarve
Frosting:
150 g flormelis
60 g smør
100 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Evt. lidt citronsaft
Sådan gør du:
- Bland smør og sukker meget grundigt.
- Tilsæt ægget og pisk til det er luftigt.
- Bland alle de resterende tørre ingredienser, og vend dem i dejen skiftevis med kærnemælken.
- Tilsæt rød frugtfarve indtil dejen har en dyb rød farve. Sørg for at røre mindst muligt i dejen. Stop altså så snart farven er ensartet.
- Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt runde kager ud på størrelse med en femkrone på en plade med bagepapir.
- Bag dem ved 190 grader i ca. 8-10 minutter til de er gennembagte.
- Lad dem køle helt af.
- Frostingen laves ved at piske smør, vaniljesukker og flormelis godt, og derefter tilsætte flødeost og citronsaft. Pisk til frostingen er tyk og luftig.
- Kagerne samles med frosting (brug en sprøjtepose), og opbevares på køl indtil servering.