tirsdag den 21. juni 2016

Glutenfrie Bønnemuffins

Bønner er et smart alternativ til mel, da de indeholder stivelse, men ikke gluten. Disse chokolademuffins smager himmelsk.


Bønnemuffins-video
Ca. 14 stk.
Du skal bruge:
1 dåse black beans (drænet)
75g blødt smør
200g rørsukker
100g smeltet mørk chokolade
Kornene af 1/2 vaniljestang eller 1/2 tsk. vaniljepulver
1 knivspids salt
1/2 dl kakao
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
3 store æg

Sådan gør du:

  1. Kom bønnerne i en foodprocessor og blend dem helt fint. 
  2. Tilsæt smør og sukker. Blend igen.
  3. Tilsæt den smeltede chokolade efterfulgt af alle de tørre ingredienser. 
  4. Når dette er blandet godt tilsættes æggene, og deje køres helt fin i processoren. 
  5. Fordel dejen i ca. 14 muffinsforme i et par muffinsplader og bag kagerne ved 180˚ i ca. 25-30 min.
  6. Server med is, bær eller frugt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar