tirsdag den 10. november 2015

Mini Choko/Mint Cupcakes





Ca. 40 mini cupcakes
Du skal bruge:
110g blødt margarine
200g sukker
2 æg
175g mel
¾ tsk bagepulver
¾ tsk natron
45g kakao
2 dl juice (f.eks appelsin)
¾ spsk eddike
½ tsk pebermynte ekstrakt
Frosting:
4,5 dl flormelis
60g blødt smør
Ca. 2 spsk mælk
Ca. ½ tsk pebermynteekstrakt + evt. lidt grøn farve
50g smeltet 70% mørk chokolade (afkølet til stuetemperatur)



Sådan gør du:
  1. Rør margarine og sukker grundigt sammen inden æggene tilsættes et ad gangen. 
  2. Bland de resterende tørre og våde ingredienser hver for sig og tilsæt dem skiftevis til dejen. De tørre ingredienser skal helst sies. 
  3. Fyld ca. 40 mini-muffinsforme med dejen og bag kagerne i ca. 10 minutter ved 180 grader. 
Frosting
  1. Pisk de tre øverste ingredienser grundigt sammen og del frostingen i 2. 
  2. Den ene del blandes med den smeltede og afkølede chokolade, mens den anden del blandes med pebermynte og grøn farve. 
  3. Frostingen kommes i hver sin side af en sprøjtepose og de små cupcakes dekoreres. 
  4. Som et sidste finish kan du pynte med små mynte blade hvis du synes. 

4 kommentarer:

  1. kan minten måske undværes?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja men så bliver det jo bare chokolade-cupcakes...men også lækkert :D

      Slet
  2. Skal man bruge eddike
    Elsker dine opskrifter

    SvarSlet
    Svar
    1. Det giver det bedste resultat, men kan godt undværes ;)

      Slet