Mazarinkage med hyldeblomstcreme og friske jordbær

Her har I en meget frisk og velsmagende sommerkage. Den er ikke så sød, men det for de søde sommmerjordbær til at træde endnu mere i karakter! 
Ca. 8 portioner
Du skal bruge:
Mazarinkage:
125g blødt smør
250g marcipan
3 æg
0,5 dl hvedemel
+smør og ca. 50 g mandelflager til formen (hakkede mandler kan bruges)


Creme:
2 æggeblommer
1/4 dl sukker
1 god spsk maizena majsstivelse
knap 0,5 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 1/4 dl fløde
En bakke jordbær

+ en ekstra dl. fløde

En bakke jordbær

Sådan gør du: 

  1. Pisk blødt smør og revet marcipan sammen i en skål og tilsæt æggene et ad gangen.
  2. Rør til sidst melet i og kom dejen i en smurt og mandeldrysset 20 cm form.
  3. Bages ca. 30 min ved 175 grader.
  4. Creme: Pisk æggeblommer, sukker og maizena sammen og bring fløde og hyldeblomssaft i kog. Når det koger tilsættes æggemassen under konstant piskning. Pisk til cremen er tyknet og slår et par bobler. Kom den i en kold skål og læg plastik film på cremen. Afkøl et par timer eller natten over.
  5. Anret kagen på et fad og pisk den ene dl fløde til skum. Vend den sammen med hyldeblomstcremen.
  6. Fordel cremen på bunden og afslut kagen med jordbær i skiver.


Kommentarer

  1. Kan man lade vær med at putte hyldeblomst saft i

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg