torsdag den 25. oktober 2012

Squashbrød



Lækkert saftigt squashbrød -og så er det oven i købet nemt at lave:)
1 stort eller 2 mellem.

Squashbrød-video

Du skal bruge:
50g smeltet smør
4 dl lun mælk
1dl yoghurt naturel (eller anden surmælksprodukt)
50g gær
2 tsk groft salt
2 tsk sukker
200g groftrevet squash
1 dl friskhakket persille
ca. 800g mel (ikke for meget)

Sådan gør du:

  1. Bland smør, mælk og yoghurt i en skål og opløs gæren deri.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen, det er nemmest i en røremaskine.
  3. Lad dejen hæve i ca. en time.
  4. Slå dejen ud til et eller to brød på en bageplade.
  5. Lad brødet/brødene efterhæve 30 min. og bag dem ved 200 grader i 25-35 min.
Nyd opskriften:D


2 kommentarer:

  1. Hej Nikoline
    Jeg er virkelig meget imponeret over alle de fine opskrifter du har her på bloggen. Det må være skønt at være dine forældre og søskende der bliver forkælet med så meget hjemmebag. Jeg har lagt mig til som følger af din blog og vil helt klart prøve at bage efter dine opskrifter :-)

    Knus Jane

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jane.
      Tusind tak for din dejlige kommentar! Jeg tror, nej jeg ved, at mine forældre nyder det rigtigt meget;)Tro det eller ej, men mine brødre klager nogle gange over for meget kage :P Dejligt at du vil prøve mine opskrifter, send endelig billeder eller læg kommentarer når du har prøvet noget nyt :D
      Knuz Nikoline.

      Slet