onsdag den 4. april 2012

Påskeæg i marcipan

2013
2012
Du skal bruge:


Marcipan
Finthakket chokolade
4 forskellige varianter:
Nougat stykker
Marsala eller en anden sød dessertvin
1 spsk kogende vand blandet med 4 tsk nescafe
Lakridspulver

Sådan gør du:

  1. Del din marcipan i passende stykker og bland dem med enten kaffen, lakridspulveret eller vinen, eller gem et stykke nougat i midten.
  2. Smag om du syntes det har en passende smag.
  3. Temperer chokoladen ved at smelte halvdelen over vandbad og blande det med resten af chokoladen.
  4. Dyp æggene deri og lad den dryppe godt af inden du lægger dem på en plade.
  5. Dekorer dem evt. med hvid chokolade, krymmel eller kage-glimmer.
Det er nemmest af overtrække dem når de er kolde.
God fornøjelse:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar