lørdag den 14. april 2012

Appelsin cupcakes



Det skal du bruge:
Ca. 18 stk
4 dl Mel
2 1⁄2 dl Sukker
1⁄2 tsk Salt
2 tsk Bagepulver
2 Store æg (blommer og hvider adskilles og hviderne piskes stive)
1 tsk Vaniljesukker
1 dl Appelsinjuice
125 g Smør (blødgjort) 
fintrevet skal af en eller ½ appelsin.
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 175 grader, så den er varm når ingredienserne er klar. Smør, sukker, æggeblommer, appelsinskal og vanille blandes i en skål til blandingen har en cremelignende konsistens.
2. Mel, bagepulver og salt blandes og tilsættes gradvist under omrøring sammen med appelsinjuice.
3. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen.
4. Dejen fyldes i muffinsforme til disse er ca. ½ fulde.
5. Muffinsformene stilles i ovnen og bages på midterste ovnrille i omkring 15 minutter eller indtil man kan stikke en tandstikker i midten af kagerne uden dejen klistrer fast.
6. Lad til sidste de fine appelsin cupcakes køle af på en bagerist og pynt med din ynglings icing ( evt. en smørcreme med appelsin saft og skal).

God fornøjelse;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar